Losse privéles

 

Tijdens een privéles bepaalt u zelf waar de training over zal gaan. Heeft u moeite met uw volwassen hond als het bijvoorbeeld gaat om lopen aan de lijn zonder trekken? Of blijft uw pup opspringen tegen het bezoek? Blaft uw hond veel in huis of in de tuin? Dit zijn enkele voorbeelden die we kunnen aanpakken in een privéles. Meestal is één privéles al voldoende om zelfstandig verder te trainen om het probleemgedrag op te lossen. Het is ook mogelijk om na een privéles een lespakket tegen gereduceerd tarief af te nemen om onder begeleiding door te oefenen.

 

De privéles vindt op een locatie naar wens plaats. Vaak gaat het zoals eerder beschreven om gedrag in huis of in de vertrouwde wijk. Door ook op deze locatie te gaan trainen voelt de hond zich het meeste op het gemak  en zal hij het gedrag ook tonen. Aan de hand hiervan kan ik u het beste adviseren over verschillende trainingsmethodes die kunnen werken.

 

Neem gerust contact op via het contactformulier wanneer u tegen een ander probleem aanloopt zodat we kunnen kijken naar een oplossing!

 

De lessen duren gemiddeld 45-60 minuten.

 

De kosten voor een privéles bedragen 45 euro + reiskosten

 

U kunt zich inschrijven door het contactformulier in te vullen.