Wat klanten zeggen over Hondentraining de Lange Boom

 

Op deze pagina staan enkele recensies van klanten van de hondenschool. 

 

Nog twijfels? Bekijk dan alle reviews van mijn klanten op Google!

 

Heel blij met de spaniëltraining van Maud. De trainingen zijn afwisselend en duidelijk, Maud legt goed uit waarom dingen wel en niet moet doen. Nieuwe dingen leer je op een welzijnsgerichte manier aan maar wel duidelijk en consequent en dat vind ik een fijne manier van werken. Didi vind de trainingen dan ook iedere keer feestje!


Een hele fijne en leerzame puppycursus gehad met Rocky. Super fijn om zo in je eigen woonomgeving te trainen en de dingen te leren die wij belangrijk vinden. De 1 op 1 lessen hadden voor ons een echte meerwaarde en was er ook alle aandacht voor de problemen waar wij samen met Rocky tegenaan liepen. Ook konden we altijd tussendoor contact opnemen wanneer we tegen nieuwe/andere problemen aanliepen en kregen dan dezelfde dag nog tips en ideeën.
Maud dank je wel voor de goede en leerzame lessen.

Groetjes Miriam en Edwin en een pootje van Rocky


Maud is een zeer kundige hondentrainer die hond en baasjes leest als geen ander. Wij hebben met pup Bras bij haar met heel veel plezier de puppycursus aan huis gevolgd. Veel van haar, elkaar en pup geleerd.
Het gemak van in en om huis te trainen is veel waardevoller en efficiënter dan in een grote groep te trainen. Maud bedankt voor al je tips en support! Ik beveel iedereen aan de puppycursus bij Maud te volgen!

 

Mw. Verstraten


Wat hebben wij veel geleerd van Maud tijdens de individuele puppytrainingen. We moesten allemaal nog veel leren, zowel wij als Cody. Maar dat is goed gelukt hoor, Maud heeft ons veel tips gegeven over de omgang met Cody, onze Zwitserse Sennen.

 

Ze kan erg goed met honden omgaan, en blijft altijd heel rustig, maar geeft niet op en gaat net zolang door totdat Cody doet wat gevraagd wordt. Enkele voorbeelden, van nog bijna niets kunnen, naar zit, lig, pootje geven, blijf enz. Weten welk vertrek hij wel of niet in mag en de omgang met andere honden.

 

Wij hebben de trainingen als zeer prettig ervaren en hebben er veel plezier aan beleefd, ook Cody is super blij als Maud het erf op komt gereden en begroet haar dan ook enthousiast.

 

Groetjes Fam. Bevers en een knuffel van Cody.

 


De training van onze Jack Russel Snoo, 5 jaar, was niet eenvoudig. Zij was redelijke eigenwijs. Al na het eerste bezoek was de anders wat schuchtere Snoo zeer gesteld op Maud, en genoot van haar lessen. Ons doel, loslopen in de boomgaard, is niet geheel bereikt, maar Snoo is een stuk gehoorzamer niet alleen aan Maud, maar ook voor ons.  Het was een plezier met Maud samen te werken!

 

Mw. Storm - de Grave


 

 

Bibi heeft nog maar 3 privélessen gehad (gedragsprobleem) en nu al zo blij met alle tips van Maud! Maud kijkt echt naar de hond (en naar mij ;-) ) en stemt daar de lessen op af. We zijn er nog niet met Bibi, dat kan ook niet na 3 lessen, maar er is al zoveel vooruitgang dat ik er alle vertrouwen in heb dat we nog meer vooruitgang gaan boeken.

 


Help! We hadden hulp nodig met Charlie, onze 6,5 maand oude working cocker spaniel. Haar energie en enthousiasme maakten het moeilijk voor haar om consequent te reageren op basissignalen, ook al hadden we drie trainingscursussen gevolgd. Die waren prima, en we hebben veel geleerd; maar... Charlie had iets anders nodig, iets dat meer specifiek was voor haar aard en karakter, iets op maat.

 

En dat was Maud. Na een eerste gesprek nam zij onze pup onder haar hoede om het basisgedrag te verbeteren: beter meelopen aan de lijn, terugkomen bij het terugroepen, slapen in de bench, en omgaan met haar zusje, enzovoort. En dat alles in één maand! Op basis van haar eerste evaluatie had Maud er vertrouwen in dat ze de basis kon versterken, Maar vertelde daarbij eerlijk dat dit slechts een dun laagje was en dat we er zelf aan moeten blijven werken.

 

Charlie vertrok naar Hondentraining de Lange Boom waar zij werd opgenomen als deel van Maud haar familie! Gedurende die tijd hield Maud nauw contact met ons, stuurde foto´s, video´s, teksten en updates. Ook hebben we bij haar met een trainingswandeling meegelopen en Maud is een keer bij ons thuis langs gekomen om met Charlie te helpen.

 

Maud heeft geleverd wat ze beloofd had; ze heeft ons een eerlijke en realistische inschatting van de mogelijkheden gegeven; ze heeft zich 100% ingezet voor de training; en de follow-up is ver boven verwachting uitgestegen. We raadplegen haar nog regelmatig en haar feedback blijft gedetailleerd en behulpzaam.

 

Maud haar succes is te danken aan haar training, ervaring en vaardigheid met honden en dieren, maar ook aan haar rustige, assertieve energie, haar geduld, gedrevenheid en vriendelijke karakter. Wij bevelen haar zonder enig voorbehoud aan.


Mw. Killian