Puppytraject

 

Wanneer u een nieuwe pup in huis krijgt gaat er een hoop veranderen. Ik wil u graag tijdens dit proces begeleiden door middel van mijn puppytraject. Dit houdt in dat u niet alleen begeleid wordt tijdens de lesmomenten maar tussendoor ben ik ook altijd bereikbaar via Whats-App of telefonisch om vragen te beantwoorden om u zo goed mogelijk te begeleiden!

 

De puppycursus bestaat uit zes lessen.  De eerste les is ter introductie en zal bij u thuis plaatsvinden. Tijdens de introductie bespreken we hoe het tot dusver gaat met uw pup en of er al zaken zijn waar u hulp bij nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan de zindelijkheid of benchtraining. Wanneer het uw eerste hond is kan er voor gekozen worden om de introductieles te plannen voordat de pup er is. Op deze manier kan ik een goede voorbereiding meegeven voor de eerste dagen met de pup. Ook worden uw wensen tijdens deze introductie besproken. Welke commando's wilt u de pup graag leren? Wilt u een keer oefenen in het bos om te socialiseren met andere honden of in een winkel? Ook los leren lopen kan een training zijn.

 

Doordat u zelf mag bepalen hoe u de lessen in wilt vullen sluit dit puppypakket perfect aan op uw wensen voor uw pup! Omdat de lessen in uw eigen omgeving worden gegeven krijg ik als trainer een veel beter beeld over de zindelijkheidstraining en de andere 'aandachtspunten' die misschien voorkomen in en rondom huis. Op deze manier kan ik u passende adviezen geven voor de training.

 

Het voordeel van het één op één oefenen met u pup is dat er alle ruimte is voor uw vragen!

 

De lessen duren gemiddeld 30-45 minuten. 

 

De kosten voor het puppytraject bedragen 130 euro + reiskosten


U kunt zich inschrijven door het contactformulier in te vullen.