Puppytraject

 

Wanneer u een nieuwe pup in huis krijgt gaat er een hoop veranderen. Ik wil u graag tijdens dit proces begeleiden door middel van mijn puppytraject. Dit houdt in dat u niet alleen begeleid wordt tijdens de lesmomenten maar tussendoor ben ik ook altijd bereikbaar via Whats-App of telefonisch om vragen te beantwoorden om u zo goed mogelijk te begeleiden!

 

De puppycursus bestaat uit zes lessen.  De eerste les is ter introductie en zal bij u thuis plaatsvinden. Deze les vind alleen plaats wanneer de pup er nog niet is. Tijdens deze les bespreken we namelijk de benchtraining en de zindelijkheidstraining gedurende de eerste paar dagen. Ook andere belangrijke onderwerpen over de eerste paar dagen worden dan besproken. Op deze manier kan ik een goede voorbereiding meegeven.

 

Doordat u zelf mag bepalen hoe u de andere vijf lessen in wilt vullen sluit dit puppypakket perfect aan op uw wensen voor uw pup! Wilt u een keer oefenen in het bos om te socialiseren met andere honden of in een winkel? Ook los leren lopen kan een training zijn. Ook bepaald u zelf welke commando's u de hond aan wilt leren. Omdat de lessen in uw eigen omgeving worden gegeven krijg ik als trainer een veel beter beeld over de zindelijkheidstraining en de andere 'aandachtspunten' die misschien voorkomen in en rondom huis. Op deze manier kan ik u passende adviezen geven voor de training.

 

Het voordeel van het één op één oefenen met u pup is dat er alle ruimte is voor uw vragen!

 

De lessen duren gemiddeld 30-45 minuten. 

 

De kosten voor het puppytraject bedragen 130 euro + reiskosten


U kunt zich inschrijven door het contactformulier in te vullen.